013-12 40 30

Vi söker en till veterinär

Vi söker smådjursveterinär från hösten 2024

Under hösten flyttar vi till nya lokaler, i höghuset, mitt emot var vi är nu.

Kommun: Linköping
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tills vidare
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Språk
  • Krav: Svenska
Välkommen till att söka ett jobb som legitimerad smådjursveterinär, som även gillar exotiska djur. Vi finns i universitetsstaden Linköping, Sveriges femte största stad.
ER VETERINÄR är en privatägd smådjursklinik belägen i Linköping i Östergötland. Vår målsättning är att arbeta nära våra kunder. Vi lägger stor vikt vid personlig service. Vi söker dig som är positiv och har ett stort engagemang för såväl patienter som djurägare. Då vi brinner mycket för våra patienter/djurägare är det viktigt för oss att vi hittar rätt person. Vi har öppet vardagar 8–17 och stängt under kvällar, helger och röda dagar. I dagsläget arbetar en erfaren veterinär och en djurvårdare nivå 2. Vi åker även ut på hembesök vilket är väldigt uppskattat av våra djurägare.
Hösten 2024 flyttar vi till nya fräscha nyrenoverade lokaler, mitt emot vår gamla klinik. Vi behöver då utöka vårt team. Vi har en trogen kundkrets och varit i samma område i Linköping i 16 år. Vi söker därför dig som är legitimerad veterinär, gärna med tidigare erfarenhet av anestesi och röntgen, men vi välkomnar även nyutexaminerade veterinärer. Vi är med i Gröna Arbetsgivare och har kollektivavtal.
Och ja, vi har utrymme så att du kan ta med dig din egna hund till jobbet!
Välkommen med din ansökan eller frågor om tjänsten via mail till: info@ervet.se
Du kan även ringa och tala med veterinär Erik Ehnvall om du har frågor.
Inför intervju: Ta med intyg samt ID-handling som styrker din ansökan tas med vid intervjun. Vi kommer efterfråga referenser.
Sista ansökningsdag: 1 augusti 2024. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Krav: Svensk veterinärlegitimation
Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.
Tjänstgöringsgrad: 100%
ER VETERINÄR

Här finns vi

Oss hittar man i valvet på Skogslyckegatan 10 i Johannelund i Linköping mitt emot Nya Munken Skolan. Vi har gått om parkeringsplatser utanför kliniken.

Skogslyckegatan 10 (i valvet) 
587 26 Linköping

013-12 40 30

info@ervet.se

Måndag-fredag:  08:00-17:00 Lunch 12:00-13:00 
Lördag och söndag stängt