Onlinebokning  Ring oss 

013-12 40 30

Saker händer ....

Återbud/Uteblivet besök/Rätt antal djur

Naturligtvis händer det saker .....

Om ni behöver avboka en tid ska det ske på epost: info@ervet.se eller på telefonnummer: 013-12 40 30 under helgfria vardagar under vår arbetstid. Avbokningen ska ske senast kl 10:00 dagen innan besöket, senast avbokning fredag för en bokad tid på måndag. Observera att avbokningar inte kan ske under helger då vi måste kunna hinna se avbokning under arbetstid. Orsaken är att det inte går att säkerställa att meddelandet läses i tid för att avbokning skall ske i tid. Återkoppling måste ha skett samma dag som avbokningen före kl 12:00 för att avbokningen skall vara giltig. Undantag görs för uppvisande av veterinär- respektive läkarintyg! Även uteblivet besök som ej avbokats, eller som avbokas för sent debiteras. Detta gäller även ev. avgiftsfria/gratisbesök.
Se till att ni har bokat för rätt antal djur vid besiktning och vaccinatoner. Djur som ni bokat för och inte kommer med räknas som uteblivet besök för dem djuren som inte är med. Se nedan för priser.
Ögonfransgecko
Kontantfri klinik

Betalning

Alla vanliga kreditkort, Swish och Zaver. Ej faktura

Vi erbjuder nu även betalning via Zaver (Se mer här) där du kan välja att betala direkt (via kort eller banköverföring), betala senare (faktura) samt delbetalning. Kolla gärna innan om du kommer till oss ditt köputrymme. Kliniken fakturerar aldrig direkt till djurägaren, förutom vid uteblivet/sent avbokat besök. Alla annan fakturering (vid besök) sker via Zaver. Kom också ihåg att när försäkringsföretagen är stängda går det inte att direktreglera. ER VETERINÄR är en kontantlös klinik.

Priser

Uteblivet besök, sen avbokning eller rätt antal djur vid besikning och vaccination som inte avbokats enligt ovan kommer att debiteras enligt följande tabell.
Det är viktigt att ta bort uteblivna besök i tid så att vi kan planera vår dag för eventuella operationer, hembesök, utredningar mm.  Ett uteblivet besök är viktigt att veta då andra kan vilja ha den tiden. Det vore synd om de ska vänta till morgondagen bara för att du inte orkar avboka i tid. Vi är där och håller DIN tid till DIG som DU har beställt.

Priser vid uteblivet besök / Sen avbokning mm (gäller per djur)

Avmaskning vid utlandsresa
Vaccination                                                                         
300 KR
490 KR
Veterinärbesök (gäller även avgiftsfria besök)
775 KR
Besiktning (oavsett ålder)
760 KR
Operation/Sövning
1285 KR
Hembesök/gårdsbesök
2510 KR
Veterinärkliniken

Här finns vi

Oss hittar man i valvet på Skogslyckegatan 10 i Johannelund i Linköping mitt emot Nya Munken Skolan. Vi har gått om parkeringsplatser utanför kliniken.

Skogslyckegatan 10 (i valvet) 
587 26 Linköping

013-12 40 30

info@ervet.se

Helgfria vardagar 8-17, lunch mellan 12-13